CommScope/Netconnect

Компанія CommScope, провідний світовий розробник і виробник устаткування для інфраструктури передачі даних, є лідером на ринку мідно-жильних і волоконно-оптичних структурованих кабельних систем (СКС) випускаючи продукцію під торговими марками NETCONNECT і SYSTIMAX.

У другій половині 2015 року компанія CommScope офіційно придбала телекомунікаційне, корпоративне та бездротове напрямки компанії TE Connectivity. В даний момент ADC, AMP NETCONNECT і KRONE, які входили раніше до підрозділу TE Connectivity Enterprise Networks, є частиною Commscope.

У 2017 р CommScope об’єднує кілька успадкованих продуктів під торговою маркою CommScope NETCONNECT. Перехід до CommScope NETCONNECT включає компоненти для СКС, які раніше випускалися в рамках торгових марок AMP NETCONNECT, ADC, TrueNet і Krone.

Компанія CommScope пропонує повний портфель рішень для мережевої інфраструктури, які дозволяють корпоративним клієнтам, незалежно від їх розміру, сфери діяльності і величини бюджету, що виділяється на інформаційні технології, користуватися наданими даними рішеннями технологічними можливостями і можливостями підвищення ефективності діяльності компаній. Родини продуктів SYSTIMAX®, NETCONNECT® і Uniprise® пропонують рішення для передачі голосу, даних і відеосигналів, а також інтелектуальні рішення, що вимагають безпрецедентної надійності, оптимальної енергоефективності та високої якості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *