Новини

04 Травня 2020

Прорив дамби в Узбекистані

Всі новини

04 Травня 2020

Прорив дамби в Узбекистані

1 травня, в Узбекистані прорвало дамбу, внаслідок чого постраждали 56 осіб і понад 12 тисяч жителів довколишніх населених пунктів було евакуйовано. Після прориву дамби вода дісталася до Казахстану і затопила ще 4 населених пункти.

22 Квітня 2020

Комплексні тепловізійні рішення і термографічні продукти для вимірювання температури

Подібні системи дозволяють вимірювати температуру в людей безконтактно та абсолютно без якихось дій з боку людини. Тож це мінімізує вірогідність переносу вірусу від потенційно хворого на пристрій, або на інших людей.

09 Квітня 2020

9 квітня в центрі Одеси обвалився будинок

В центрі Одеси, на розі вулиці Канатної та провулку Нахімова обвалився будинок. На щастя, перехожі які були поблизу врятувалися, ніхто не загинув.

25 Лютого 2020

Початок руйнації мосту на Дегтярівській

21 лютого на Дегтярівському шляхопроводі сталося обсипання фрагментів захисного шару бетону. Шматки бетону впали на автомобіль, який рухався під мостом: камінь розбив вітрове скло, пошкодив капот і дах автомобіля. На щастя, ніхто не постраждав

20 Лютого 2020

Форум «Балансування енергосистеми та системи накопичення електроенергії»

19-го лютого 2020 року відбувся форум «Балансування енергосистеми та системи накопичення електроенергії»

19 Лютого 2020

Визначено топ 10 ризиків наступного десятиліття

На Міжнародному економічному форумі було визначено топ 10 ризиків наступного десятиліття. Половина з них – екологічні проблеми. Аномальна погода, невдачі в боротьбі зі зміною клімату, природні катастрофи, втрата біорізноманіття, рукотворні екологічні катастрофи – це хвилюватиме світ найближчі роки.

28 Січня 2020

Система Перевірки Попередньої інформації

В рамках одинадцятого засідання Керівного комітету проекту «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні» (далі IMMIS), компанія АТ «Банкомзв’язок» презентувала програмний продукт – «Система перевірки попередньої інформації»

10 Січня 2020

Як побороти бюрократію за допомогою мобільного додатку?

Наше суспільство невпинно розвивається: науково-технічний прогрес, освоєння космосу, зміна уявлення про мистецтво. Але чомусь і до сьогодні кожному з нас необхідно мати пакет як паперових, так і пластикових документів. Чи зможе мобільний додаток це виправити?

03 Січня 2020

В аеропорту Бориспіль неплатнику аліментів заборонили виїзд з країни

У перший день нового року на паспортному контролі в аеропорту Бориспіль прикордонники затримали «аліментника», який планував сісти на літак до ОАЕ. Замість сонячних Арабських Еміратів він потрапив до поліційного відділка.

17 Грудня 2019

Новий мобільний термінал К.ВРТ 1000

Модель К.ВРТ 1000 призначена для швидкого й ефективного автоматичного зчитування та перевірки достовірності документів для належної ідентифікації осіб при перетині державного кордону.

13 Грудня 2019

АТ «Банкомзв’язок» рекомендує встановлювати теплові насоси SENSO

У зв’язку з тим, що ціна на газ в Україні не дешевшає, а в планах є підняти його ціну до європейського рівня, використання теплових насосів в Україні набуває актуальності. Все більше приватних підприємств, санаторіїв, готелів, дитячих садочків, шкіл та житлових будинків переходять на теплові насоси.

27 Листопада 2019

АТ «Банкомзв’язок» на Міжнародній виставці TRUSTECH

З 26 по 28 листопада компанія «Банкомзв’язок» бере участь у Міжнародній виставці TRUSTECH, що присвячена інноваціям у сфері безпеки.

18 Листопада 2019

АТ «Банкомзв’язок» на ХІІ науково-практичній конференції з питань телекомунікацій та мереж спецпризначення

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбулася XІІ науково–практична конференція. Вона була присвячена питанням розвитку телекомунікаційних систем та мереж спеціального призначення та їхнього застосування в районі проведення операції об’єднаних сил.

15 Листопада 2019

Інноваційні рішення в маркуванні підземних мереж

3М розробила технологію, яка безпомилково знаходить потрібну мережу.

13 Листопада 2019

Обвал стелі в ТРЦ «Глобус» у Києві

У понеділок 11 листопада в торговельно-розважальному центрі «Глобус», що знаходиться під Майданом Незалежності, обвалилася стеля.

12 Листопада 2019

Компанія «Банкомзв’язок» взяла участь у виставці «Енергетика в промисловості – 2019»

Гостям виставки були представлені зразки пристроїв для безпечної й економічної експлуатації мереж всіх видів. Особливу популярність здобула система моніторингу цілісності трубопроводів на основі сенсерного кабелю. А також електронні маркери, призначені для позначення і швидкого знаходження різної підземної інфраструктури, комплексні рішення з енергозаощадження, електрозабезпечення та систем опалення.

07 Листопада 2019

Сейсмічна активність в Україні

В Україні, за даними Інституту геофізики Національної академії наук, сейсмічна небезпека найближчим часом може загостритись. На Закарпатті магнітуда катастрофи може досягати 8 балів.

01 Листопада 2019

Компанія “Банкомзв’язок” візьме участь у виставці “Енергетика в промисловості-2019”

АТ “Банкомзв’язок” візьме участь у виставці “Енергетика в промисловості-2019”, що відбуватиметься 5-7 листопада в Києві.

31 Жовтня 2019

Прорив дамби в Краснодарі. Яка ситуація з дамбами в Україні?

У результаті прориву дамби в Краснодарському краї загинуло 15 осіб,13 вважаються зниклими безвісти. Для ліквідації наслідків прориву дамби було залучено 270 осіб та 50 одиниць техніки, а також авіація.

21 Жовтня 2019

Участь у виставці «Зброя та Безпека 2019»

Чотири дні поспіль інтерес відвідувачі до стенду Мобільний тепловізійний комплекс TORSUS був на дуже високому рівні. Департамент Комплексних Систем Безпеки презентував технічне забезпечення Мобільного тепловізійного комплексу

06 Вересня 2019

Система контролю та управління доступом периметру

Системи контролю і управління доступом контролюють права доступу на територію в залежності від категорії осіб та обмежують доступ для тих, хто не має таких прав. Сьогодні СКУД – це сукупність спеціального обладнання (набір пропускних конструкцій, контролерів, зчитувачів і т.д.) та програмного забезпечення, яка повністю автоматизує процес контролю доступу та практично мінімізують людський фактор.

22 Серпня 2019

Плівки захисту інформації. Сторонні не побачать вашого екрану.

Як захистити інформацію і зберегти конфіденційні дані на екрані комп’ютера? Проблема захисту конфіденційної інформації від несанкціонованого доступу є на сьогодні, однією з найбільш злободенних.
фільтри конфіденційності, захист інформації, плівка захисту інформації

16 Серпня 2019

АТ «Банкомзв’язок» на Energy Talk Show

Energy Talk Show зібрав більше ніж 300 учасників ринку електричної енергії. Під час заходу було проаналізовано підсумки першого місяця функціонування енергоринку і спрогназовано ціни на ринку в опалювальний сезон.
Energy Talk, енергетичний форум, семінар

12 Серпня 2019

Термомодернізація. Що це і навіщо?

Збільшення платежів за теплопостачання, яке відбувається за останні роки, змусило задуматися про економію. Проблема настільки серйозна, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства назвало енергоефективність пріоритетним напрямком своєї роботи

24 Липня 2019

Аліменти, нові правила та покарання

bpt, погран служба, прикордона служба україни, прикордона служба, ДСПК,

03 Липня 2019

Оплачуване стажування студентів та молодих спеціалістів в АТ «Банкомзв’язок»

Стажування у нас – це можливість працювати з провідними світовими технологіями у сфері прикордонного контролю, комплексних систем безпеки, альтернативних джерел енергії, системах технологічного моніторингу, картографуванню, телекомунікаційних системах, навчитись застосовувати сучасні маркетингові прийоми для великого бізнесу, або спробувати себе в логістиці
Стажування, практика, профорієнтація, робота для студентів, робота без досвіду, стіл, предмети

31 Травня 2019

Система прогнозування повені BKC – FloodMonitoring

Через значні опади на західній Україні часто оголошують штормові попередження. А підйоми води можуть призвести навіть до повені. Тому зараз максимально актуальна система аналізу прогнозування повені.

29 Травня 2019

Інновації CommScope – для розвитку вашої мережі

Провідні організації та підприємства в усьому світі добре знають бренд CommScope. Саме АТ «Банкомзв’язок» є офіційним дистриб’ютором продукції CommScope в Україні.
Банкомзвязок, Банкомсвязь, дистрибутор, CommScope

17 Травня 2019

Термомодернізація медичних та навчальних закладів

Зниження енергоспоживання, підвищення використання альтернативних джерел енергії, екологічна безпека, створення свідомого та енергоефективного суспільства – один із пріоритетних напрямків державної політики. Саме тому на сьогодні в Україні все більш актуальним постає питання термомодернізації, особливо, коли мова йде про навчальні та медичні заклади. Адже забезпечення теплом шкіл, дитячих садків, лікарень є досить важливою задачею для міської влади.
геотермальний тепловий насос SENSO

02 Травня 2019

АТ «Банкомзв’язок» на Border Management&Technologies Summit Europe 2019

Захід об’єднав провідних чиновників прикордонної безпеки з усієї Європи для обговорення ключових питань, що стосуються проблем кордонів, загроз, транснаціональної організованої злочинності та політики і стратегій ЄС.

24 Квітня 2019

Програмне забезпечення на гідрологічних постах і обладнання власного виробництва

Департамент систем технологічного моніторингу розгорнув мережу гідрологічних та гідрометеопостів. Зараз 42 гідрологічних поста, які встановлені у Львівській, Тернопільській, Івано-франківській та Чернівецькій областях.

15 Квітня 2019

АТ «Банкомзв’язок» на Seamless Middle East 2019

Seamless Middle East 2019 є однією з найбільших конференцій і виставок технологій у сфері оплат та торгівлі. В рамках заходу проходили конференції за напрямками: Payments, Fintech, Ecommerce, Retail and Identity, а також міжнародна виставка в якій взяли участь 350 провідних постачальників технологій.

11 Квітня 2019

АТ Банкомзв’язок на щорічній конференції журналу «Сети и Бизнес»

Конференція «СКС. СКУД та відеонагляд 2019» знову пройшла в Торгово-промисловій палаті України та традиційно зібрала кращих виробників і дистриб’юторів українського ринку телекомунікацій, а також гостей з більшості сфер українського комерційного сектору та багатьох великих державних організацій
СКС

27 Березня 2019

Європейський закон про захист даних (GDPR). Чому про це всі говорять та це так важливо?

Зараз компаніям потрібно буде довести, що вони всіляко намагаються захистити інформацію, в тому числі і за допомогою профілактичних мір. Тому в Україні все більше компаній починають купляти фільтри конфіденційності

15 Березня 2019

Аерофотозйомка за допомогою БЛА (БПЛА)

Безпілотні літальні апарати зарекомендували себе як надійна технологія для створення карт, планів та інших продуктів геоданих. У автономному режимі, але під пильним контролем оператора, БЛА (БПЛА) здатні виконати різні варіанти аерофотозйомки для створення фото та відеопродукції, виготовлення картографічної продукції та 3D моделей, моніторингу змін та виконання різноманітних розрахунків.
створення топографічного плану 1:2000, ортофотоплану та 3D-моделі місцевості для проектування об’єкту будівництва

11 Березня 2019

АТ «Банкомзв’язок» пропонує фільтри конфіденційності для ваших екранів

За статистикою середні втрати компаній від крадіжок інформації з екранів близько 4 мільйонів доларів. Й при цьому менше 20% людей використовують засоби захисту даних на екрану. Що ж тоді робити тим, хто хоче зберегти інформацію в своїй компанії в конфіденційності?

25 Лютого 2019

Контроль просторових зміщень

Сучасні тенденції в будівництві, такі як збільшення поверховості будівлі, ущільнення міської забудови, зменшення площі будівельних майданчиків, застосування підземного будівництва, збільшення щільності інженерних комунікацій однозначно ведуть до збільшення негативного техногенного впливу на вже зведені об’єкти, що знаходяться в прилеглих зонах.
Система контролю просторових зміщень вже успішно впроваджена в Україні та Казахстані

22 Лютого 2019

Страхові сертифікати «Зелена карта» перевіряють прикордонники прямо в пунктах пропуску

На пунктах пропуску на кордоні в Україні з січня 2019 року забезпечено автоматизовану перевірку страхових сертифікатів «Зелена картка». Полювання за власниками фальшивих полісів «Зеленої карти» розпочалось через те, що за оцінками страховиків більше 30% «Зелених карт» – фальшивка.

12 Лютого 2019

Система відеоспостереження периметра великої протяжності

Периметральна система відеоспостереження – одна з найважливіших складових комплексної автоматизованої системи безпеки режимного об’єкту.

11 Лютого 2019

Новий промисловий IoT шлюз з вбудованим функціоналом безпеки – SecFlow-1v

SecFlow-1v це надійний, мультисервісний та компактний промисловий шлюз IoT (IIoT) з функціоналом Edge Computing, призначений для підключення RTU, інтелектуальних пристроїв агрегації лічильників, базових станцій IoT або концентраторів, камер відеоспостереження, торгових точок, базових станцій WiFi і багато іншого через LTE, бездротові або оптоволоконні мережі – як загальнодоступні, так і корпоративні.

01 Лютого 2019

Компанія “Банкомзв’язок” стала офіційним дистриб’ютором KOPOS KOLÍN

Раді повідомити новину, що компанія «Банкомзв’язок» стала офіційним дистриб’ютором продукції компанії ДП КОПОС ЕЛЕКТРО.

31 Січня 2019

СПЗ “Титан” і обладнання власного виробництва

Щоб попередити руйнацію та вчасно відреагувати на зміни в стані споруди, в деяких країнах вже почали використовувати автоматичну систему контролю гідротехнічних споруд «Титан» власної розробки спеціалістів АТ «Банкомзв’язок»

25 Січня 2019

Охоронно-тривожна сигналізація периметру великої протяжності

Попередження несанкціонованого доступу для об’єктів з периметром великої протяжності стає викликом, адже забезпечити ефективну охорону периметру виключно фізичними силами занадто складно. Для забезпечення якісного моніторингу периметру об’єкта та оперативного реагування на загрози доцільно впроваджувати комплексну автоматизовану систему безпеки

22 Січня 2019

Обвал моста в Брюсселі. Яка ситуація з мостами в Україні?

В столиці Бельгії в четвер, 17 січня, відбулася аварія на мосту через канал Віллербрук. Через це водне з’єднання Брюсселя з містами було заблоковано до суботи.

21 Січня 2019

Наш мобільний термінал для паспортного та біометричного контролю К.ВРТ800 стає відомішим в світі

Світові видання Find Biometrics та Biometric Update, присвячені біометричним розробкам, оцінили українську новинку – мобільний термінал K.BPT800

18 Грудня 2018

Англійська якість в рішеннях української компанії

Враховуючи 25-річний досвід роботи компанії «Банкомзв’язок» в сфері інформаційних технологій, багато виконаних проектів у сфері технологічного моніторингу, результатом тісної співпраці з англійською компанією Güralp Systems Ltd стало надання нашій компанії статусу  ексклюзивного партнера.

07 Грудня 2018

Система моніторингу цілісності трубопроводів від АТ «Банкомзв’язок» та його партнера Fibersonics Inc

Для захисту трубопроводів різних типів Департамент комплексних систем безпеки АТ «Банкомзв’язок» разом зі своїм партнером – американською компанією Fibersonics Inc., пропонує рішення на основі розподіленого датчика вібрацій – Long Ranger™.

06 Грудня 2018

Системний інтегратор АТ «Банкомзв’язок» піднімає рівень технічного оснащення турніру

Компанія «Банкомзв’язок», постачальник рішень, які роблять життя безпечнішим, долучилася до організації Чемпіонату України з карате

05 Грудня 2018

Компанія «Банкомзв’язок» взяла участь у міжнародній виставці TRUSTECH

Департамент систем прикордонного контролю АТ «БАНКОМЗВ’ЯЗОК» презентував біометричний термінал ВРТ800 власної розробки на стенді нашого партнера – французької компанії ELYCTIS.

15 Листопада 2018

Компанія «Банкомзв’язок» взяла участь у міжнародній виставці Енергоефективність 2018

З 6 по 8 листопада АТ «Банкомзв’язок» брала участь у міжнародній виставці «Енергоефективність. Відновлювана енергетика – 2018», яка відбулася у МВЦ в Києві.

13 Листопада 2018

Компанія «Банкомзв’язок» взяла участь у виставці сучасних засобів зв’язку та автоматизації

Компанія АТ «Банкомзв’язок» презентувала сучасні розробки у сфері телекомунікацій та радіозв’язку на конференції “Пріоритетні напрямки розвитку телекомунікаційних систем та мереж спеціального призначення. Застосування підрозділів, комплексів, засобів зв’язку та автоматизації в операції Об’єднаних сил”.

12 Листопада 2018

Семінар “Інновації у сфері біометричного контролю для України”

Компанія «Банкомзв’язок» провела семінар “Інновації у сфері біометричного контролю для України” в рамках участі у виставці “Безпека 2018”.

30 Жовтня 2018

Участь у виставці «БЕЗПЕКА 2018»

З 23 по 26 жовтня компанія «Банкомзв’язок» взяла участь у виставці «Безпека 2018». На стенді Департамент систем прикордонного контролю АТ “Банкомзв’язок” презентував біометричний мобільний термінал власної розробки для швидкого паспортного контролю.

08 Жовтня 2018

МОБІЛЬНИЙ ПРОГРАМНО-ТЕХНІЧНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРИКОРДОННОГО КОНТРОЛЮ

В ситуаціях, коли виникає необхідність проводити прикордонний контроль у віддалених, важкодоступних регіонах або поза межами пропускного пункту, рішенням з його організації є мобільний програмно-технічний комплекс для автоматизації прикордонного контролю.

03 Жовтня 2018

Презентація нашого досвіду впровадження системи фіксації біометричних даних іноземців

Представники АТ «Банкомзв’язок» долучились до участі в конференції, присвяченій системам громадської ідентифікації, яка проходила  18-20 вересня в м.  Шантійї, Франція.  

28 Вересня 2018

АТ «Банкомзв’язок» на нараді з розробки методики оцінки оперативної системи прогнозування повені

Представники Департаменту систем технологічного моніторингу АТ «Банкомзв’язок» взяли участь у нараді щодо визначення шляхів впровадження прогностичних метеорологічної та гідрологічної підсистем, розроблених для басейнів річок Прут та Сірет

14 Вересня 2018

Мобільна гідрохімічна лабораторія

Для  забезпечення оперативного реагування на факти аварійного забруднення або проведення періодичних спостережень за хімічним складом ґрунтових та поверхневих вод компанією «Банкомзв’язок» була розроблена мобільна гідрохімічна лабораторія  на базі автомобіля.

17 Серпня 2018

СПЗ «е-ІнспекторПро» – сучасний і надійний програмний продукт, що забезпечує автоматизацію всіх процедур прикордонного контролю

Прикордонний контроль – державний контроль, що здійснюється Державною прикордонною службою України та включає комплекс дій і систему заходів, спрямованих на встановлення законних підстав для перетинання державного кордону особами, транспортними засобами і переміщення через нього вантажів.
Прикордонний контроль

10 Серпня 2018

Пересувний комплекс спостереження – автономний пункт з ефективною зоною спостереження до 12 кілометрів!

Пересувний комплекс спостереження призначений для автоматичного виявлення людей і техніки з метою забезпечення охорони віддаленої території або проведення розвідки

02 Серпня 2018

Швидкий та комфортний паспортний контроль з пристроєм «Кондор»

У червні 2017 року в Україні почав діяти довгоочікуваний безвізовий режим, який дозволив українцям, за наявності біометричного паспорту, в повній мірі відчути на собі всі блага технологічного прогресу.

20 Липня 2018

Гідрометеорологічний моніторинг

Глобальна зміна клімату є однією з головних сучасних проблем людства. Україна також відчуває наслідки кліматичних змін: тільки за останні 20 років середньорічна температура зросла на 0,8°С, а середня температура січня та лютого – на 1-2°С.

05 Липня 2018

Автоматична система контролю стану споруд “ТИТАН”

Постійний моніторинг і аналіз стану будівель та споруд необхідний для їх тривалої та безпечної експлуатації. Протягом життєвого циклу об’єкти піддаються впливу ряду факторів природного та техногенного походження, що впливають на їх стан.

02 Липня 2018

Компанія «Банкомзв’язок» стала дистриб’ютором обладнання для сонячних електростанцій AEG в Україні

Прагнучи запропонувати нашим клієнтам якісне обладнання за доступною ціною, компанія «Банкомзв’язок» уклала дистриб’юторську угоду на поставку обладнання для сонячних електростанцій німецької компанії AEG.

25 Червня 2018

Компанія АТ «Банкомзв’язок» стала дистриб’ютором СКС OK-NET (Одескабель)

ПАТ «Одескабель» повідомляє про старт продажів структурованої кабельної системи (СКС) OK-NET, а АТ «Банкомзв’язок» з 01.06.2018 являється дистриб’ютором СКС ОК-NET від ПАТ «Одескабель»!

19 Червня 2018

Термінал BPT800 – надійний помічник прикордонного контролю

BPT800 – мобільне рішення для реєстрації та контролю осіб, які перетинають контрольно – пропускні пункти. Забезпечує якісну і швидку фіксацію біометричних даних.

25 Травня 2018

Компанії «Банкомзв’язок» – 25 років!

За чверть століття АТ «Банкомзв’язок» виросла з групи захоплених ідеєю однодумців у велику та успішну компанію, що працює в Україні і за її межами.

20 Квітня 2018

Фахівці компанії «Банкомзв’язок» відзначені нагородою на щорічній конференції, що організована журналом «Сети и Бизнес»

За давньою традицією на конференції відзначаються кращі торгові марки СКС і допоміжного обладнання. Цього разу дипломи, серед інших, були вручені представникам Molex PN (1 місце в номінації «Проекти СКС, виконані на компонентах кат. 5е») і CommScope Netconnect (1 місце в номінації «Проекти СКС, виконані на компонентах кат. 6 і 6А »), офіційним дистрибутором яких є компанія «Банкомзв’язок».

01 Березня 2018

Відбувся семінар з телекомунікаційних рішень для систем телемеханіки та АСУТП, а також інформаційної безпеки

22 лютого за участі провідних виробників телекомунікаційного обладнання RAD Data Communications, ECI Telecom та 3М відбувся семінар «Телекомунікаційні рішення для систем телемеханіки та АСУТП.  Інформаційна безпека»

13 Листопада 2017

Необхідність модернізації стратегічних об’єктів заради сейсмічної безпеки

«Сейсмічна активність: необхідність моніторингу та вплив на гідротехнічні  споруди України» представив фахівець компанії АТ «Банкомзв’язок» Олег Рубан.

09 Листопада 2017

Управління водними енергоресурсами як складова розвитку гідроенергетики

Шляхи розвитку гідроенергетики для збільшення можливостей регулювання потужності генерації в об’єднану енергосистему та потенціалу відновлювальної енергетики

30 Серпня 2017

Відкриття сучасного ігрового майданчика

Відкриття сучасного ігрового комплекса, подарованого АТ «Банкомзв’язок» вихованцям Удайцівського навчально-реабілітаційного центра, що на Чернігівщині

03 Липня 2017

Компанія «Банкомзв’язок» представляє комплексну систему безпеки для підприємств АПК на Міжнародній Виставці «АГРО-2017»

В рамках виставки “Агро-2017” компанія «Банкомзв’язок» презентувала комплексну систему безпеки власної розробки.

14 Грудня 2016

Нові ідеї від світового лідера інфраструктурних рішень

Перша в Україні об’єднана партнерська конференція Commscope для компаній-інсталяторів СКС торгових марок AMP Netconnect і Systimax

01 Грудня 2016

“Банкомзв’язок” бере участь в міжнародній виставці TRUSTECH (Канни, Франція).

На виставці представлені кращі інноваційні технології для бізнесу, а компанії з усього світу обмінюються професійним досвідом і презентують нові рішення в сфері ідентифікації та платежів.

10 Березня 2016

Робота на Українських кордонах покращується завдяки використанню зчитувачів Elyctis  компанією “Банкомзв’язок”

Українська державна прикордонна служба використовує портативний термінал для біометричної верифікації документів BPT500M компанії “Банкомзв’язок” на контрольно-пропускних пунктах з метою перевірки подорожніх документів, таких як електронні паспорти та посвідчення особистості українських та закордонних громадян, коли вони перетинають кордони країни.

01 Березня 2016

АТ “Банкомзв’язок” дарує форму збірній команді з волейболу Чернівецькій області

Компанія “Банкомзв’язок” продовжує естафету адресної благодійності. З 2015 року ми підтримуємо українських молодих спортсменів. Черговим благодійним кроком компанії стало співробітництво з титулованою збірної жіночої волейбольної командою Чернівецької області.

19 Січня 2016

Паспортний контроль європейського рівня

У аеропорту “Бориспіль” Держприкордонслужбою та представниками аеропорту “Бориспіль” була продемонстрована робота модернізованого комплексу автоматизації паспортного контролю з функціями біометричного контролю підсистеми «Гарт-1/ЕНІ»

07 Грудня 2015

АТ «Банкомзв’язок» передає 17 рівнемірів для монтажу на гідропостах в рамках комплексної системи загальнонаціонального прогнозування паводків на річках Прут та Сірет

07 Грудня 2015

АТ “Банкомзв’язок” – учасник конференції «Системи гарантованого електропостачання і автоматизації»

23 Листопада 2015

АТ «Банкомзв’язок» здійснить першу поставку обладнання для комплексної системи загальнонаціонального прогнозування паводків на річках Прут та Сірет

16 Листопада 2015

Участь в конференції «Підсумки реалізації інвестиційної програми 2009-2015 рр. на гідростанціях Казахстану»

11 Вересня 2015

Представники АТ «Банкомзв’язок» взяли участь у Форумі головних енергетиків підприємств Республіки Казахстан

16 Липня 2015

АТ «Банкомзв’язок» на благодійному аукціоні «Мистецтво, що рятує», який був організований Ощадбанком

20 Червня 2015

Компанія «Банкомзв’язок» взяла участь в Симпозіумі ICOLD2015

04 Червня 2015

Відстежуючи пульс планети

26 Січня 2015

Комплексна система прогнозування паводків європейського рівня в Україні

27 Листопада 2014

Комп’ютери “в зелених погонах”

“Банкомзв’язок” реалізує нові проектні рішення для обробки інформації про біометричні дані людини

09 Вересня 2014

Передача прикордонникам рухомого програмно-технічного комплексу автоматизації прикордонного контролю

09 Вересня 2014

Сучасне IT – обладнання української компанії для автоматичної перевірки паспортів та ідентифікації особи отримало високі оцінки на престижній міжнародній виставці в Парижі

10 Червня 2014

Компанія АТ «Банкомзв’язок» взяла участь в щорічних зборах ICOLD 2014

08 Квітня 2014

Реконструкція КВА Майнського гідровузла

07 Квітня 2014

АТ «Банкомзв’язок» – учасник 9-ої міжнародної конференції «СКС і відеоспостереження – інтелект і додатки»

02 Квітня 2014

АТ «Банкомзв’язок» профінансувала соціальне видання дитячих книг шрифтом Брайля

10 Березня 2014

Компанія «Банкомзв’язок» стала учасником Міжнародної виставки з безпеки KIPS 2014

05 Грудня 2013

Реконструкція готельно-офісного будинку в Абхазії

07 Вересня 2013

Наші експерти взяли участь в підготовці огляду ринку відеоспостереження

25 Травня 2013

20 років надійних рішень!

З моменту заснування в 1993 році компанія «Банкомзв’язок» зуміла пройти складний шлях розвитку і зайняти одну з ключових позицій на ринку інформаційних технологій України. Протягом 20 років ми створюємо ефективні і високотехнологічні рішення для державних і комерційних підприємств України, ближнього і далекого зарубіжжя.

25 Травня 2013